Paul Kastelein

Fotografie is mijn passie

Ik ben Paul Kastelein en dit is mijn  online portfolio. Ik ben gelukkig getrouwd en heb 3 kinderen, 2 meiden en  1 jongen (15, 13 en 11). Ik heb een goede baan als technisch manager bij een klein bedrijf in Montfoort. Naast  mijn gezin heb ik twee dingen waar ik in mijn vrije tijd mijn energie in steek, dit zijn fotografie en sport.

 

Mijn grootste liefde voor sport ligt bij skateboarding, alleen ben ik daar nu iets te oud voor.  Actief doe ik nog aan 7x7 voetbal en ik doe actief aan fitness. Met sporten houd ik mijzelf lekker fit.

 

Sinds een paar jaar ben ik mijzelf meer en meer bezig gaan houden met fotografie. Mijn voorkeuren gaat uit naar het fotograferen van mensen, architectuur, straat en sport. Vooral om te leren van anderen ed ben ik lid van de Woerdense Fotovereniging Iris, en daarnaast ben ik lid van de Nederlandse Fotobond.

Ik fotografeer met een Nikon (fullframe) D700. Daarbij heb ik de beschikking over de volgende lenzen:  50mm 1.8, 24-70 2.8, 70-200 2.8 en een 16-35 F4.

Voor studiowerk heb ik inmiddels een eigen collectie apparatuur zoals studiofitsers, achtergronden, reflectieschermen ed.

 

Vooral in de portretfotografie vind ik het erg leuk om samen met andere mensen (fotografen, kapsters, visagistes, stylistes en modellen) ideeën uit te werken.